Onze aanpak

In samenspraak met onze tuinarchitect, wordt een volledig tuinontwerp uitgewerkt voor de zeer democratische prijs van 850,00* € excl btw (1.028,50* € incl. btw).

Planaanvraag

01Persoonlijk gesprek

De eerste stap om uw tuindromen in een uitgewerkt ontwerpplan te kunnen vertalen, is een persoonlijk gesprek. We luisteren graag naar uw wensen en verwachtingen.

Ter plaatse nemen we deze aandachtspunten samen door en volgt de opmeting van het terrein. We houden rekening met de praktische mogelijkheden, zonoriëntatie, hoogteverschillen, bodemstructuur, eventuele bestaande elementen…

02Voorontwerp

Onze tuinarchitect, met zijn jarenlange ervaring, kan nu starten met het voorontwerp.
Het voorontwerp geeft ons de mogelijkheid om de vormgeving en alle programmapunten te overlopen. Tevens doen we dan een eerste voorstel van materialen, lichtpunten, planten etc. Dit alles wordt uitvoerig besproken en aangepast indien nodig totdat het opgemaakte ontwerp volledig voldoet aan uw wensen.

Een aanvullende wandeling door het plantencentrum laat toe alvast een eerste sfeerbeeld op te snuiven van welke beplanting het best tot zijn recht komt en de ruimtes mooi zal inkleden.

03Presentatieplan

Vervolgens gaan we het ontwerp verder uitwerken en wordt het opgekleurd presentatieplan met perspectieftekening, opgemaakt.

We vertalen de voorgestelde materialen en werkzaamheden in een gedetailleerde prijsofferte die we samen overlopen. U hebt dan de vrije keuze om zelf aan de slag te gaan, of de uitvoering over te laten aan onze gespecialiseerde hoveniers.

04Aanlegfase

Indien u akkoord gaat voor uitvoering van aanleg door Lieten Lieten Tuinaanleg bv, wordt 50% van de kosten voor het plan terugbetaald.

Tijdens de aanlegfase wordt een afspraak gemaakt om samen de definitieve beplantingskeuze te maken . Tijdens de werken is er onderling overleg mogelijk zodat eventuele wijzigingen of aanpassingen ter plaatse in de mate van het mogelijke kunnen uitgevoerd worden.

Onze aanpak staat garant voor een tuin die u jarenlang plezier zal schenken!

* Het betreft een gemiddelde, niet bindende prijs.
Prijs kan variëren ifv moeilijkheidsgraad, tuinoppervlakte…

Vragen of meer informatie?

Doe beroep op onze ervaring en expertise.
We helpen u graag verder.
Contacteer ons